Sale!

Boundless Tera V3

199.00

Ενας ατμοποιητής που συνδυάζει υψηλή απόδοση με εξαιρετική ευελιξία, Boundless Tera V3 .

Μπορεί να ατμισει  ξηρά βότανα,  συμπυκνώματα, κεριά και έλαια.

Αυτή η μονάδα διπλής χρήσης προσφέρει στους χρήστες ακριβείς ελέγχους θερμοκρασίας και διαφορετικά επιστόμια για μια πραγματικά προσαρμόσιμη εμπειρία.

Το καλύτερο από όλα, σε αντίθεση με κάποιες άλλες συσκευές που θυσιάζουν τη δύναμη να συσκευάζουν περισσότερα χαρακτηριστικά, το Boundless Tera ξεχωρίζει σε ποσότητα και ποιότητα χάρη στον μοναδικό συνδυασμό κορυφαίων εξαρτημάτων. Οι διπλές μπαταρίες θερμαίνουν το θάλαμο ανοξείδωτου ατμού του εξατμιστήρα σε λιγότερο από ένα λεπτό και παρέχουν έως και 50 λεπτά χρόνου λειτουργίας ανά φόρτιση. Αυτό, παράλληλα με την ευελιξία και την ευκολία χρήσης, είναι αυτό που κάνει την Tera μια εξαιρετική επιλογή για σόλο χρήστες που αναζητούν μια συσκευή all-in-one καθώς και ομάδες με διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις.

Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Out of stock

SKU: 850004895061 Category: Tags: , , , , ,

Boundless Tera V3

Συμβατό με ξηρό βότανο, συμπυκνώματα κεριών και έλαια
Μεγάλο θάλαμο ανοξείδωτου χάλυβα για αποτελεσματική θέρμανση
Ακριβής ρύθμιση θερμοκρασίας μέχρι 220 ° C (430 ° F)
Τρόπος συμπυκνώματος για εξάτμιση στους 260 ° C (500 ° F)
30 έως 40 δευτερόλεπτα χρόνο θέρμανσης
Διαρκεί έως και 10 συνεδρίες
100% θέρμανσης μεταφοράς με πλεονεκτήματα αγωγιμότητας
Εργονομικός σχεδιασμός με βολικό μαγνητικό κλείσιμο
Λειτουργεί με 3 μετακινούμενα επιστόμια: πλαστικό, γυαλί και σωλήνα νερού
 
Αξεσουάρ (περιλαμβάνονται)
2 x μπαταρίες LG 18650 2500 mAh
5 x Οθόνες θαλάμου από ανοξείδωτο χάλυβα
2 x οθόνες κοπής
Γυάλινο επιστόμιο
Περιστρέψτε το πλαστικό επιστόμιο
Προσαρμογέας σωλήνα νερού
Συμπυκνώστε το υπόθεμα από ανοξείδωτο χάλυβα
Βούρτσα καθαρισμού
Φορτιστής USB

Σε ύψος περίπου 10,5 cm πλάτους 5,5 cm (4,25 x 2,25 ίντσες), το Boundless Tera μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για να ταιριάζει στις περισσότερες τσέπες, αλλά ο εργονομικός σχεδιασμός του είναι ασύγκριτος. Συνδυάζει ένα απλό, καμπύλο σώμα που αισθάνεται άνετα στο χέρι σας με οθόνη κορυφής, ώστε να μπορείτε να δείτε τις θερμοκρασίες και τα επίπεδα μπαταρίας χωρίς να απελευθερώσετε τη λαβή σας. Αλλά ενώ η μορφή του ατμιστή είναι μινιμαλιστική, η λειτουργικότητα είναι οτιδήποτε άλλο. Βελτιωμένη στο CFV χωρίς περιορισμούς, το Boundless Tera τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες 18650 που μπορούν να φορτιστούν μέσω USB σε λίγες μόνο ώρες ή να μεταφερθούν ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτές οι μπαταρίες θερμαίνουν το θάλαμο βοτάνων γρήγορα και αποτελεσματικά, διατηρώντας τον εξατμιστή σε λειτουργία για 7 έως 10 συνεδρίες. Το Boundless έχει επίσης συμπληρώσει το φιλικό προς το χρήστη σχήμα του Tera προσθέτοντας φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά, όπως εύκολο χειρισμό θερμοκρασίας, δυνατότητες απτικής ανάδρασης και ασφαλή μαγνητικό κάλυμμα επιστομίου και μπαταριών.

Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του Tera είναι ο υψηλός βαθμός προσαρμοστικότητας του. Οι χρήστες εισόδου και βετεράνος θα αγαπούν τα ακριβή χειριστήρια ξηρής βότανης που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε τη συσκευή σε οποιαδήποτε θερμοκρασία από 60 ° C έως 220 ° C (140 ° F έως 428 ° F). Είναι επίσης εύκολο στη χρήση τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες. Απλά αφαιρέστε το επιστόμιο για να φορτώσετε το βότανο σας, στη συνέχεια ενεργοποιήστε τη συσκευή και επιλέξτε τη θερμοκρασία χρησιμοποιώντας τα κουμπιά και στις δύο πλευρές. Αφού θερμανθεί (που διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα για 185 ° C και 40 δευτερόλεπτα για τη ρύθμιση της μέγιστης θερμοκρασίας), είστε έτοιμοι να εισπνεύσετε.

 

Αλλά η Τέρα δεν σταματάει σε ξηρό βότανο – μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε κερί ή λάδι στους 260 ° C με τη λειτουργία συμπυκνώματος. Παρόμοια με τη φόρτωση σε ξηρό βότανο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθαρίσετε το κερί ή το λάδι σταγονιδίων επάνω στο παρεχόμενο επίθεμα και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία συμπυκνώματος πιέζοντας το κουμπί τροφοδοσίας 3 φορές. Αν αυτό δεν είναι αρκετή προσαρμογή για εσάς, το Boundless σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε 3 διαφορετικά μαγνητικά ακροφύσια με το Tera. Το πλαστικό επιστόμιο είναι ιδανικό για ευκολία, περιστρέφοντάς το σε αναδιπλωμένη θέση όπως απαιτείται. Εάν ο καθαρός, ομαλός ατμός είναι ο πιο σημαντικός για εσάς, το γυάλινο επιστόμιο είναι το ιδανικό μονοπάτι ψύξης. Και για τους λάτρεις της κλασικής διήθησης νερού, τίποτα δεν χτυπά τον καθαρό, δροσερό ατμό που θα έχετε με τον προσαρμογέα σωλήνα νερού.

Ισχυρή και αποτελεσματική θέρμανση
Η ικανότητα της Tera να παράγει τέτοιους απαλούς, έντονα αρωματισμένους ατμούς είναι όλα κάτω από τη μέθοδο θέρμανσης. Αυτός ο εξατμιστής χρησιμοποιεί θέρμανση με βάση το Convector 100%, αλλά προσφέρει επίσης τα πλεονεκτήματα ενός υβριδικού συστήματος μεταφοράς αγωγών χάρη στον θάλαμο ψύξης από ανοξείδωτο χάλυβα. Καθώς κάθε σύνοδος εξελίσσεται, η θερμότητα μεταφοράς θερμαίνεται στον χάλυβα για να προσθέσει παθητική αγωγιμότητα. Το Tera χρησιμοποιεί αυτόν τον συνδυασμό θερμότητας για να απομακρύνει πλήρως τον ατμό από τα βότανα σας διατηρώντας παράλληλα τις ενώσεις γεύσης. Παίρνετε όλη τη δύναμη της διπλής θέρμανσης χωρίς τα μειονεκτήματα ενός πραγματικού υβριδικού συστήματος μεταφοράς αγωγών, οπότε δεν χρειάζεται να ανακατεύετε τα βότανα σας κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας. Απλά θυμηθείτε να παίρνετε μακρές, αργές αναλήψεις για τον πιο ξεκάθαρο ατμό με αυτή τη μονάδα.

 

Εγγύηση
Όλοι οι  Boundless Tera που πωλούνται από την Health & Cannabis , είναι απόλυτα αυθεντικοί και υποστηρίζονται από 2ετή εγγύηση.